ARBEIDSRECHT

Wij staan in arbeidsrechtelijke geschillen zowel werkgevers als werknemers bij met deskundig advies en begeleiding.

Onze aanpak kenmerkt zich door snelle en efficiënte oplossingen waarbij de belangen van u als client steeds centraal staan. Wij houden ons onder andere bezig met ontslagzaken en alles wat daarbij komt kijken. Ook begeleiden we zowel werkgevers als groepen werknemers bij reorganisaties. Daarnaast adviseren we u hoe u het beste kunt inspelen op ontwikkelingen in het steeds veranderende arbeidsrecht.

Over Ons

Over Langerak Advocaten

Ons kantoor is sterk op het gebied van het civiele recht, met de focus op de procespraktijk. Onze cliënten zijn veelal ondernemers in uiteenlopende branches zoals vastgoed en bouw, luxe jachten en nautische industrie, confectie, telecom en logistiek.

We schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar uiteraard staan wij onze cliënten met dezelfde toewijding bij in kleine zaken. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

Over Ons

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Advocaten?