VASTGOED EN BOUW

Loopt uw samenwerking in een vastgoedproject vast? Heeft u een geschil over garantie of meerwerk? Is er een onroerende zaak aan u geleverd met een gebrek? Komt uw (ver)huurder zijn afspraken niet na? Heeft u een geschil over erfpacht?

Van oudsher is ons kantoor goed bekend met de vastgoed- en bouwwereld. Wij staan al vele jaren cliënten bij die actief zijn binnen deze branche, zoals ontwikkelaars, bouwondernemingen en toeleveranciers in de bouw. Wij hebben dan ook ruime ervaring op het gebied van het civiele vastgoedrecht. Dit betreft onder meer het civiele bouwrecht, de koop/verkoop van onroerende zaken en de (ver)huur van bedrijfs- en kantoorruimte en woningen. Wij zijn vertrouwd met de samenwerkingsvormen binnen deze branche en adviseren onze cliënten daarbij, ook als er geschillen ontstaan. Tevens staan wij erfpachters bij. U kunt bij ons terecht voor zowel adviezen als voor gerechtelijke procedures en arbitrageprocedures bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Uiteraard zijn wij ook uw sparringpartner op gebied van vastgoed en bouw.

Over Ons

Over Langerak Advocaten

Ons kantoor is sterk op het gebied van het civiele recht, met de focus op de procespraktijk. Onze cliënten zijn veelal ondernemers in uiteenlopende branches zoals vastgoed en bouw, luxe jachten en nautische industrie, confectie, telecom en logistiek.

We schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar uiteraard staan wij onze cliënten met dezelfde toewijding bij in kleine zaken. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

Over Ons

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Advocaten?