CONTRACTEN

Wilt u een contract laten opstellen of beoordelen, zoals een overnamecontract, een samenwerkingsovereenkomst of een distributie- of agentuurovereenkomst? Komt uw wederpartij contractuele afspraken niet na, of wilt u zelf een contractuele verplichting beëindigen?

Wij zijn u graag van dienst bij het opstellen van contracten op maat en kunnen uiteraard ook voor u (internationale) contracten beoordelen. Omdat wij veel ervaring hebben met het procederen over contracten, kunnen wij u goed adviseren over juridische valkuilen en dragen wij juridische oplossingen aan voor uw wensen.

Komt uw contractuele wederpartij zijn afspraken niet na, bijvoorbeeld door iets te leveren wat niet aan uw verwachtingen voldoet of door het onverwacht opzeggen van een langlopende overeenkomst? Wij staan u graag bij en gaan zo nodig een rechterlijke procedure niet uit de weg. Gaat het om een internationaal contract, dan schakelen wij in overleg met u zo nodig één van onze buitenlandse partners in voor juridisch advies of bijstand in een rechtszaak.

Ook in de omgekeerde situatie, waarin u verweten wordt dat u niet aan een bepaalde verplichting voldoet, of daar simpelweg niet aan kan voldoen, helpen we u graag bij uw verdediging en werken wij samen met u aan een juridische uitweg.

Het verbintenissenrecht biedt allerhande mogelijkheden die toegepast kunnen worden bij de schending van contractuele afspraken, zoals opschorting-, ontbinding, en niet in de laatste plaats het vorderen van schadevergoeding. Wij hebben hier veel ervaring mee.

Over Ons

Over Langerak Advocaten

Ons kantoor is sterk op het gebied van het civiele recht, met de focus op de procespraktijk. Onze cliënten zijn veelal ondernemers in uiteenlopende branches zoals vastgoed en bouw, luxe jachten en nautische industrie, confectie, telecom en logistiek.

We schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar uiteraard staan wij onze cliënten met dezelfde toewijding bij in kleine zaken. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

Over Ons

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Advocaten?