U wacht al (te) lang op betaling?

Wij hebben ruime ervaring met incasso’s en helpen u op een effectieve wijze met het innen van uw vordering. Lukt dit niet zonder tussenkomst van de rechter? Wij leggen zo nodig beslag op bezittingen van de wanbetaler en voeren een incassoprocedure voor u, overal in Nederland en ook daarbuiten met assistentie van onze internationale incasso partners.

Uiteraard stemmen wij onze incasso werkwijze af op uw wensen en het financiële belang van de zaak. Wij weten van aanpakken en schuwen de gang naar de (kort geding) rechter niet. Wij hebben hier veel ervaring mee. Kortom, als u uitgepraat bent met uw wanbetalers, dan helpen wij u graag met onze efficiënte incasso aanpak naar resultaat.

Heeft u regelmatig te maken met wanbetalers of heeft u meerdere openstaande rekeningen die geïnd moeten worden? Wij bespreken graag met u de voordelen van een langlopende incasso samenwerking met ons kantoor bij het innen uw vorderingen. Wij staan open voor alternatieve beloningsvormen, zoals bijvoorbeeld een resultaatsafhankelijke component in de beloning voor onze inzet.

Heeft u een geschil met uw mede-aandeelhouder?
Image
Over Ons

Over Langerak Advocaten

Ons kantoor is sterk op het gebied van het civiele recht, met de focus op de procespraktijk. Onze cliënten zijn veelal ondernemers in uiteenlopende branches zoals vastgoed en bouw, luxe jachten en nautische industrie, confectie, telecom en logistiek.

We schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar uiteraard staan wij onze cliënten met dezelfde toewijding bij in kleine zaken. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

Over Ons

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Advocaten?